dijous, 18 de febrer del 2010

L.A. de gira

Tornam a la càrrega amb el bloc després d'unes merescudes vacances. Nou curs, nou quadrimestre, i, per sort, noves cites de concerts. I es que la rutina s’ha d’embellir amb petites alegries. Ja ho diu un amic meu: “sempre s’ha de tenir una entrada de qualque concert dins la cartera”.

Una de les cites que vull destacar és L.A., ja que des de aquest bloc s’intenta recolzar els artistes de les Balears. Després de veure cancel·lada la seva gira el passat gener, els mallorquins la reprenen fent concerts per tot l'estat. Aquestes són les dates:

18/02 Sevilla
19/02 Córdoba
20/02 Màlaga
25/02 Madrid
26/02 Valencia
27/02 Barcelona
11/03 A Coruña
12/03 Gijón
13/03 Vigo
18/03 Toledo
19/03 Pamplona
20/03 Bilbao

Ja vos vaig parlar de L.A., grup indie pop que acaba de gravar un gran disc, Heavenly Hell. La cosa és que L.A. és en Louis Albert, cantant i ànima del grup. Ell tot sol va compondre i gravar el disc, per la qual cosa serà interessant veure com funcionen com a banda. El concert a Barcelona és a la sala Sidecar i intentaré no perdre-me’l. Precisament, L.A. acaben de gravar el videoclip de la primera cançó de Heavenly Hell, Crystal Clear. Així comença el disc de L.A.:



2 comentaris:

  1. La cançó que més m'agrada és la de "Close to you". Comença dient: "He perdut els amics/ sóc al centre del no-res una altra vegada/ cercant qualque cosa/ des que vaig sentir una veu que venia de l'altra banda que deia: "deixa les tremolors al migdia"/ i aquí sóc dret prop teu"

    Quantes vegades no perdem amics pel camí, mentre nosaltres també caminam sense cap sentit?

    ResponElimina