dijous, 18 de març del 2010

Bad Religion: 30 anys de punk


Bad Religion compleixen 30 anys, i en més forma que mai. Una carrera amb alts i baixos (com totes), però sens dubte ara estan en un moment alt. Després de publicar discos a finals de segle que no estaven a la altura, amb la tornada a la banda de Mr. Brett, hen resorgit amb tres treballs espectaculars. El darrer, News Maps of Hell, va ser un discasso. I per celebrar-ho, res millor que fer un nou disc. Serà el seu 15é treball, i el començaran a gravar aquesta primavera.


Però tal és la seva activitat, que aprofitant els concerts que estan realitzant a diverses ciutats de California per celebrar el seu aniversari, gravaran un disc en directe. A més dels seus clàssics, contendrà un avanç de cançons del seu nou disc. Registrant-vos a la seva pàgina web, el podreu baixar gratuitament. Un petit detall, tot i que tot d'una estirà disponible per baixar a qualsevol pàgina.


Veure a Bad Religion és veure una història viva del Punk. Jo encara no he tengut la sort. Acaben de confirmar que tocaran a l'Azkena Rock el mateix dia que Bob Dylan. Esperam més dates.


Llarga vida a Bad Religion! Llarga vida al Punk!!


2 comentaris:

  1. canviant de tema, akest estiu, alerta a tot lo que ve a mallorca... uns son rumors, altres confirmats:

    rumors: MGMT, arctic Monkeys
    confirmats: the kooks, nada surf, franz ferdinand, lou reed...

    seguirem informant

    ResponElimina
  2. Si si havia sentit lo de arctic monkeys. I lo de franz ferdinand i lou reed serà abans de s'estiu, amb es Festival Alternatilla.

    A jo també m'han arribat molts de rumors com festivalasso reagge amb grups importants o fins i tot White Stripes!

    No deixis d'informar-me!

    ResponElimina