dilluns, 15 d’agost del 2016

Sopa de Cabra, Porreres, 12 d'agost


Hi ha hagut una bona onada de retorns de grups de rock els darrers anys, i sempre es diu que només tornen pels doblers. No seré jo qui ho negui, però està clar que si també ho fan perquè en tenen ganes això s'acaba notant dalt de l'escenari. I es nota que els Sopa en tenien ganes, perquè eren els que estaven més contents de tot Porreres. 

Tal i com van prometre el gener passat a l'Auditorium de Palma, quan va presentar Cercles, van oferir un concert elèctric ple de rock n roll i dels seus himnes dels anys 90. Al crit de bona nit malparits, començaren amb Si Et Va Bé, tal i com feien durant la seva gira de despedida de l'any 2001. I van començar a encadenar lo bo i millor del seu repertori, on de Cercles només en van caure 5 cançons. L'alegria de la banda i del públic era total, i era igual si en Gerard Quintana s'embullava amb la lletra de Bloquejats, això era el de menys. Pell de gallina quan sonaven No vull canviar de pell o mesclaven No Tinguis Pressa amb Sota una Estrella. Van demostrar tenir un gran directe i que la veterania és un grau. Les cançons de Cercles van sonar molt bé en directe, especialment Sempre Aprop. Pels fans de tota la vida ens van obsequiar amb la sorpresa de Tornaré a ser Lliure, versió d'en Bob Dylan del disc Al·lucinosi. I quan finalment acabaren els bisos amb El Boig de la Ciutat, Podré tornar Enrera, Mai Trobaràs i l'Empordà, l'al·legria col·lectiva ja fou màxima.

Nits com aquesta justifiquen el seu retorn als escenaris. Tornau quan volgueu a Mallorca Sopa, estareu sempre convidats!

1 comentari: