dimarts, 28 de juliol de 2009

Benvinguts al bloc Dies de Carretera!

Aquest bloc neix fruit de la nostra passió per la música. Començam aquesta aventura impulsats per diversos motius.

El primer és la influència que han exercit sobre nosaltres aquests blocs musicals - espais de la xarxa on intercanviar gustos i ideals per descobrir coses noves i que són autèntiques revistes o diaris musicals personalitzats-. Per tant gràcies a tota la gent que hem anat seguint al llarg d'aquest temps i ens ha llençat a aquest experiment (sanfreebird, hijos bastardos de henry chinasky, gabbagabbahey…).

La segona és l’interès en compartir totes aquelles músiques que ens han marcat i que van formant una espècie de banda sonora de la nostra vida. Per tant, ja de primeres avisam la gran disparitat d'estils que podran apareixer per aquest petit racó; les crítiques aniran acompanyades d’una descàrrega directa i hem d’aclarir que la baixada del disc és sense cap intenció de lucre, que és tan sols per compartir, i tot aquest bla-bla-bla que sol venir en aquests casos.

La tercera ( i la més allunyada de la realitat) és amb la intenció d’emular al protagonista d’Almost Famous i veure si en un futur ens fitxa una revista com la Enderrock, la Rockzone, la Popular 1 o la Rolling Stone –la edición americana perquè la d’aquí fa pena-.

Aquesta parrafada pot resumir-se en que el nostre objectiu des d'aquí es contagiar-vos dels nostres gustos, així com altes blocs ens han contagiat a nosaltres. Així que... Let's Go !

La primera cançó que sonarà és la que dóna nom al bloc i que és del grup que ens uneix als creadors del bloc: Sopa de CabraLa vida espera... Dies de Carretera !

7 comentaris:

 1. ueee, pdxesc, això comença a rutllar!

  ResponElimina
 2. M'agrada la puntualització de us agradaria fer crítiques en la rolling americana per que la d'aqui fa pena jaja

  Ximo

  ResponElimina
 3. está clarisssimo charlie! tio,la rolling stone d'aqui pareix el catàleg del corte inglés!

  ResponElimina
 4. Sort amb el nou blog. Us seguiré de prop des del Baix Empordà.

  ResponElimina
 5. I desde el Baix Cinca tmb us seguiran...
  Trobare a faltar algo de musica nacional (española vull dir, e?) pero weno...
  Jaja!

  Cuideuvus!!!

  Mr. Tx

  ResponElimina
 6. ei aragonés errante! una cosa no lleva l'altre! He mamat molt d'Heroes del Silencio, MClan, Los Rodriguez, en Calamaro... per deixar-los de banda ara. Poc a poc cauran tots, ja veuràs.
  I a més, estic contentíssim perquè aquest estiu he trobat un grup que me pareix la polla, se diuen Buenas Noches, Rose i alguna critica caurà.

  ale!

  ResponElimina
 7. joder, i platero y tú, y fito y los fitipaldis (dios, quines ganes de tenir a les mans ls pròxim disc)...
  tio, si es que si començam la llista no acaba

  ResponElimina