dijous, 22 d’octubre del 2009

L.A. - Heavenly Hell (2009)


Delikatessen. Així és l’infern celestial que ha preparat L.A. Una delícia.

La història d’aquest grup és la història d’en Luis Alberto Segura (L.A.) que és sens dubte el Dave Grohl mallorquí. Curtit durant anys a les bateries de grups mallorquins com Glycerine, The Nash o Valendas, anava fent les seves gravacions casolanes que poc a poc es van anar convertint en el seu projecte paral·lel: L.A. Després de gravar 3 discos, un d’ells doble, i patejar-se tots els bars de Ciutat com el Blues Ville o el Harlem va decidir centrar-se en L.A. i gravar, ell tot sol i poc a poc, el seu nou disc. Va formar una banda totalment mallorquina i li va arribar la oportunitat de la seva vida: fitxar per Universal.

El resultat és excepcional. Si alguna cosa té l’indie-pop és que les cançons entren a la primera. I les d’aquest disc ja no en sortiran, del meu cap. Unes cançons intimistes que recorden a The Shins, Sexy Sadie ( inevitable), Rem o a Death Cab For Cutie. També als Foo Fighters més acústics. El disc comença amb Crystal Clear, una cançó que parla sobre els dubtes que sempre ens envolten. Un avís del que ens ve damunt. Melodies, guitarres acústiques i un toc d’electronica. Perfect Combination, Close To You, Elizabeth, Evening Love. Parlen d’amor, de relacions, de sentiments. Totes semblants però distintes alhora. Senzilles però molt ben adornades. I molt bones. Sens dubte la revelació de l’any.


Hands_acústic




Elizabeth_acústic



4 comentaris:

  1. Ha segut una grata sorpresa trobar-me amb un bloc tan xulo com el vostre, i d'amunt escrit amb la nostra llengua. Ja us he ficat un enllaç en el meu bloc. Salut!

    ResponElimina
  2. Gràcies jaunvi! El teu bloc també està molt bé!
    Salut and keep on rockin'!

    ResponElimina
  3. Compartint la idea de que és un interessant blog el vostre, agraïm des d'Indiecat.tk el vostre enllaç. Allí pretenem incloure tota la música feta en català. A Soniricpop.tk incloem música indiepop també internacional que supose que us agradarà (una de les darreres entrades reflexiona sobre L.A., el qual ens encanta...) Un abraç amics

    ResponElimina
  4. He descobert aquest grup fa poquet i estic d'acord que una vegada has escoltat les lletres, després no et surten del cap!
    Narodni

    ResponElimina