diumenge, 30 d’agost del 2009

Novetats de setembre

Per banyasegol:

1 de setembre The Black Crowes
15 de setembre Fito & Fitipaldis
22 de setembre Pearl Jam
Jet, ja a la venda


Arriba el mes de setembre i arriba carregat de novetats musicals per fer més maca la tornada a la rutina de la universitat. I no tans sols això; un nou disc significa nova gira i esperem que trobin algun buit dins el calendari per fer una visita per terres catalanes.

Dues de les últimes grans bandes internacionals d’aquests temps, els Pearl Jam i els Black Crowes, treuen el seu darrer treball enmig d’una gran expectació.

Els Black Crowes continuen el seu llegat amb “Before the Frost”, un disc del que han avançat In Hiding, un tema que ha aixecat bastanta polèmica entre els seus més vells seguidors –els obsessionats amb Shake your… i el Southern Armony…- tot i que respira una atmòsfera Black Crowes que tira d’esquenes cap enrera.

Pearl Jam, pel que sembla, mostra la seva cara més positiva amb The Fixer, el single de “Backspacer”. Després d’una etapa on tenien al pitjor president d’Amèrica com a diana, sembla ser que amb el canvi d’aires ha fet que es prenguin la vida amb optimisme. Tot i així, ja ha passat vàries vegades que els singles dels de Seattle no reflexen la totalitat del seu disc; per tant, haurem d’esperar a tenir-lo entre les mans abans de comentar res. I no cal recordar que Pearl Jam, tenint en compte tota la seva trajectòria, es mereix un vot de confianza.

Fito, una de les millors referències actuals en el panorama del rock en castellà –junt amb Bunbury i Calamaro- ha acabat de polir el seu treball, “Antes de que cuente diez”, ha reunit els seus Fitipaldis i ja té unes quantes dates de la seva nova gira. Toquen a Barcelona el 12 de desembre al Palau Sant Jordi.

Jet ha tret el seu tercer disc a finals d’agost. En les primeres escoltes no m’ha acabat d’enganxar com ho havien fet “Get Born” o “Shine on”, i sembla que han evolucionat de la seva mescla ACDC, Beatles i Oasis cap a unes melodies més Franz Ferdinand.

I AIN'T HIDING


THE FIXER


ANTES DE QUE CUENTE 10


SHE'S A GENIUS


BANYASEGOL

3 comentaris:

  1. Me duelen los ojos de leer el nombre de Fito al lau del de los maestros Enrique y Andrés.

    ¿¿Pero esto qué es un blog de rocknroll o de niñitas de 15 años??

    Vaya vaya vaya, ¿¿qué será lo próximo??, ¿¿hacer la crítica del último concierto del canto del loco que fuistes??

    Cómo te columpias banyasegol!!!!!!

    Sergio A.

    ResponElimina
  2. jajaja, a lo mejor sí que me he equivocado... debe ser porque en algun momento soñé que Calamaro había hecho un disco con Fito.

    ResponElimina
  3. pero todo debía ser producto de mi imaginación

    ResponElimina