dimecres, 9 de setembre del 2009

The Beatles in the studio


Acab de veure per La 2 el documental The Beatles in the studio i novament m'he quedat amb els pels de punta amb els fab four. Com pot ser que en tant pocs anys evolucionessin tant la seva música? Com podien produir tant de material ( discos, singles, pel.lícules..) en un any sense baixar el nivell de les seves composicions? Realment eren uns genis. Aquest documental repassa la seva carrera a través de les seves gravacions a Abbey Road. Està narrat per en John, en Paul, en George, en Ringo i en George Martin i completat amb les seves converses als propis estudis. I a més acab de descobrir que TVE també té un servei a la carta pel que vos deix l'enllaç aquí:

The Beatles in the studio



I es que per molt que passin els anys els Beatles segueixen de moda. Avui són doblement noticia. Per una banda es reedita tota la seva obra remasteritzada digitalment. I a més surt a la venda el seu videojoc The Beatles: Rock band. I es que no n'hi ha dubte, són els millors.

1 comentari:

  1. hey dj, m'ha encantat el documental. Tot des del punt de vista de l'estudi de gravació. Genial! I els comentaris de'n John i de'n George de lo milloret. Ara, en Lennon en alguns moments m'ha semblat un poc cascarrabias, no?
    Uf... i algunes imatges impagables! Tb m'ha encantat un tema den Macca que surt ell tot sol cantant amb l'acústica i seguint el ritme amb el peu. Li hauré de donar molta canya a la darrera època dels Beatles aquest any. Rubber Soul, Revolver, Sgt Peppers, White Album, let it be i abbey road sonaran dia i nit a travessera!

    ResponElimina