diumenge, 9 de maig del 2010

Aloud Music, gent com cal


Dins el món actual de la música, queda gent decent. Gent que no pensa en la pela, sino en la música. Com els de Aloud Music, segell independent estatal que duu alguns dels grups més interessants de l'escena independent del país. Permeten descàrregues legals a la seva pàgina web, els seus discos mai passen dels 10 euros i organitzen tot de concerts amb els seus grups a preus econòmics.


Ara, m'han convidat a la preescolta del nou disc de Nothink, Hidden State, que no surt fins el 7 de juny. Ja sabeu que Nothink és un grup que m'encanta. El seu darrer disc va ser Spotlights, publicat el 2007. Pel que m'han dit, el disc està ben guardat i es molt difícil que es filtri. I per això conviden a escoltar-lo als mitjans de Barcelona aquest dimarts. I un servidor hi està convidat. I encantat.

Serà estrany anar allà amb els mitjans de comunicació. Això vol dir que li donen tanta importància als blocs d'internet com a les revistes. I es que, realment, a la xarxa hi ha blocs molt bons, i molts dels que escriuen no tenen res que envejar als millors crítics musicals.

Ja vos contaré les primeres impressions aquest dimarts!

2 comentaris:

  1. Tal y como decía, Aloud Music son unos jodidos cracks. Da gusto ver que aún hay sellos así, donde la música y su distribución es la máxima prioridad, por encima del dinero (como bien hacen las grandes y comerciales discográficas). No es irónico que estás últimas tengan que aprender muchas cosas de sellos como Aloud, pues es exactamente lo que está pasando en la actualidad. Da rabia y asco.

    Sólo les deseo lo mejor :-)

    ResponElimina
  2. Totalmente de acuerdo... los de Aloud se lo curran mucho. Así da gusto comprar discos. El de Nothink caerá pronto..

    Y ademas cuando los conoces te caen mejor aún. Estan en el mundillo porque les gusta la música, por nada más.

    ResponElimina