dijous, 6 de maig del 2010

The Finished Sympathy (2000-2010)


Mal dia si senyor. Per un cúmul de circumstàncies m'he quedat sense entrades per Pennywise i a damunt m'enter d'aquesta noticia. S'ha acabat The Unfinished Sympathy.

I es que sempre passa el mateix. No vos passa moltes vegades que quan descobriu un grup que vos agrada molt, succeeix una d’aquestes coses?:

A) S’acaben de separar (fa mal)
B) Es van separar fa molt (te sents ignorant)
C) Acaben de tocar a la teva ciutat i tot fa pinta que tardaran molt a tornar-hi...

Idò m’acaba de passar l’opció A. Ja es mala sort. 5 anys vivint a Barcelona i no els he vist cap vegada. Precisament demà tocaven a l’Apolo [2] per celebrar l’aniversari de BCore, i per variar tampoc hi podia anar. Així ho han comunicat:

"Estimats amics, us informem de que The Unfinished Sympathys'han dissolt. La banda ha gravat 5 LPs, alguns EPs, ha fet prop de 400 concerts per Espanya, Alemanya, Anglaterra, França, Estats Units, Itàlia, Suïssa i Bèlgica, i ha viscut i compartit innumerables moments entranyables amb amics i professionals del món sencer.... Moltes gràcies pel recolzament rebut durant 10 anys fantàstics. Fins aviat!"

Feia poques setmanes que m’havia comprat el Rock For Food. Discasso si senyor. Dels millors discos estatals que he escoltat mai. Cançons entre l’indie i el rock y bones guitarres. I molta melodia. També darrerament sonava molt a la meva habitació el We Push You Pull, el seu penultim disc amb el que es van apropar al funk amb ritmes ballables. I que dir d’Avida Dollars, ja comentat per aquí com un dels millors discos del 2009.

Bé, sempre mos quedaran les seves grans cançons, i veure algunes de les seves gravacions en directe. Com aquesta en que van tocar a TV3 el seu recentment editat We Push You Pull. Se’n van un dels grans. A veure que fan per separat. S’esperen grans coses de n’Eric Fuentes!
-
Spin in the Rye!

2 comentaris:

  1. Me alegro de que también te gusten The Unfinished Sympathy!!!!

    Es una lástima que se separaran hace poco, yo también tuve la obligación de anunciarlo en mi blog jaja (aquí). Aunque yo ya los conocía de hace unos años, pero nunca pude verles en concierto :'-(

    Spin in the rye es una gran canción, sí señor. Por cierto, muy bueno el título "The Finished Sympathy", te lo has currado jeje.

    Siempre los tendré en el recuerdo... y en mi reproductor ;-)

    Un saludo.

    ResponElimina
  2. Una autentica pena si señor. Personalmente creo que estaban en un gran momento. No se que habra sucedido poque fue muy repentino. Siempre nos quedará Rock For Food (Discazo)!

    ResponElimina