dissabte, 5 de desembre del 2009

Cracker - Sunrise In The Land Of Milk And Honey (2009)


L’altre dia se’m va il·luminar un gran somriure a la cara en veure anunciat al bloc del gran SanFreeBird que Cracker ens visiten per gener! Gran noticia que em va alegrar el dia. Cracker son la gran banda amagada de rock americà.

Sunrise in the Land of Milk And Honey és el seu darrer disc, publicat enguany. I quin disc, senyors! Un dels millors de l’any sens dubte. Va ser la meva banda sonora personal d’aquest estiu. Per aquest disc es deixaren de floritures country per fer un gran disc de rock. En David Lowery (veu) i en Johnny Hickman (guitarra) son de les millors parelles compositores de l’actualitat. I es que en aquest disc hi ha de tot. Dolces balades (Turn On, Tune In, Drop Out With Me), ràpides cançons punk (Hand Me My Inhaler) o aquests temes country que tant be saben fer ells (Friends). No hi ha cançó sobrera en aquest disc, que per cert comença de manera increïble, amb un curiós single anomenat Yalla Yalla (Let’s Go), un homenatge als soldats americans que estan a la guerra de Irak, i seguit de potser la millor cançó del disc (Show Me How This Thing Works). També destaquen I Could Be Wrong, I Could Be Right, Hey Bret (You Know What Time Is It) o la darrera, Sunrise In The Land Of Milk And Honey. A aquestes altures (aquest és el novè disc de la seva carrera) potser no sorprendran a ningú, però segur que no defraudaran.




2 comentaris:

  1. Et recomane que ecoltes el seu primer disc, jo era ja seguidor dels Camper Van Bethoven que va ser la primera banda de David Lowery (grup amb menys sort encara que Cracker), pero quant van editar el primer disc allà pel 91 hen vaig quedar molt sorprés, alló era rock americà de alta calitat, el segón Kerosene Hat també es molt recomanable (té una cançó amagada al final que és una de les seues millors composicions!).

    ResponElimina
  2. Precisament els vaig descobrir gràcies al seu primer disc. Ja ho pots ben dir. Rock americà del bo! Cançons com I see the light o Crackersoul aixequen l'ànim. Al Kerosene Hat l'hi he de donar més escoltes.

    ResponElimina