dimarts, 10 de juliol del 2012

Adéu Nothink!


Quina llàstima quan un grup desapareix de cop i volta. Sense previ avís, sense poder veure'ls per darrera vegada, sense poder despedir-te. I quina llàstima que aquest grup sigui Nothink, de lo milloret del rock nacional, que poc a poc havien picat pedra fins arribar al seu millor moment. Però bé, així és la vida i aíxi és el món del rock: un dia estàs en lo més alt de la teva carrera, duus una sòlida trajectòria basada en tres discassos (Bipolar Age, Spotlights i Hidden State), presentes un nou single (Let Me Go) com avançament d'un nou CD que promet un munt.... i l'ondemà el grup ja no existeix. Una pena.

En fi, gràcies Nothink per aquests anys de bona música, i grans concerts. Sempre tendré l'Spotlights aprop del reproductor de CD's per ser un dels millors discos de rock que s'han parit en aquest país. I a veure que mos depara la genial ment del seu cantant, Juan Blas, en el futur!

3 comentaris:

  1. Ai, sí, aquestes pèrdues 'culturals' són una autèntica pena ... :(

    (no els coneixia massa, però... potser ha arribat el moment!)

    ResponElimina
  2. Si, una autèntica pena... A veure si t'agraden! :)

    ResponElimina
  3. Caram! Des del meu desconeixement, per què no s'han pogut acomiadar del seu públic? Per què han desaparegut? Altres projectes? Perquè se'ls hi ha donat l'esquena? Quants interrogants!

    ResponElimina