dilluns, 12 de desembre del 2022

Airbourne, Gasometer Viena, 9 de desembre

 


Una inoportuna grip me va privar de poder veure Airbourne a Barcelona el passat dia 2 de desembre, 12 anys després de veurer-los per primer pic. Així que mentre m'anaven arribant notícies del seu concert a la Sala Razzmatazz alhora que també me pujava la febre, les ganes de vuere els australians van augmentar tant que vaig repassar la resta de la seva gira a veure si alguna cita em quadrava. I en pocs minuts ja tenia entrada + bitllet d'avió + hotel per anar a Viena una setmana després. Cap virus em privaria de la meva dosi de hard rock! Back in The Game!

I efectivament, va valer totalment la pena. I es que Aribourne mos dona exactament el que necessitam, el pack complet de concert de rock, amb tots els extres inclosos. Comença el concert amb Ready To Rock, amb el guitarista i el baixista corrent d'una banda a l'altra de l'escenari i ja saps que avui vespre ho donaran tot. Com quan es claven el solo de Too Much, Too Young, Too Fast movent els instruments en perfecta sincronia. Com quan a Girls in Black el cantant Joel O'Keeffe es passeja entre el públic damunt un segurata mentre obre una cervesa clavant-se cops de llauna al seu cap. O com quan a Burnout the Nitro es clava el solo de guitarra fent un Duck Walk al més pur estil Angus Young.

I podem continuar, perquè a Breakin' Outta Hell es va dedicar a muntar un moshpit entre el públic, a It's All For Rock van treure una barra on es va dedicar a fer cubates de Jack Daniels pels seus companys, mentre anava presentant la banda. A Live It Up es va dedicar a tirar cerveses al públic, abans de arrancar la cançó que va comptar amb un solo esquizofrènic. I finalment, a Runnin Wild, literalment va desaperèixer entre el públic, per mostrar-se de cop a l'altra banda de la sala acabant el solo de guitarra, com si d'un truc de màgia es tractés. 

Lo dit, un concert de rock n roll amb tots els extres inclosos que hom pugui demanar. L'unic però, es que potser allarguen massa les cançons amb tot aquest show, i un es queda amb les ganes d'escoltar més cançons. Però dit això, un concertasso. Agafarem tots els vols que siguin necessaris per tornar-los a veure i seguir defensant el rock. Stand Up For Rock n Roll!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada